Για την πλοήγηση


Μεταφορές - Μετακομίσεις Pas Trans στο Μαρούσι


Η εταιρεία Pas Trans δραστηριοποιείται στις μεταφορές και μετακομίσεις με έδρα την περιοχή της Μάνδρας Αττικής, διατηρώντας ένα από τα υποκαταστήματά της στο Μαρούσι (Θησέως 16) .

Η εταιρεία διαθέτει πολυετή εμπειρία στον χώρο, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις για την μετακόμιση και μεταφορά με ασφάλεια και αξιοπιστία.

Το άρτια εξειδικευμένο προσωπικό μας σε συνδυασμό με τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό μας, είναι ο λόγος που είμαστε στην κορυφή των προτιμήσεων των πελατών μας, όλα αυτά τα χρόνια.
Κύριος στόχος μας είναι να παρέχουμε μεταφορές και μετακομίσεις υψηλής ποιότητας, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Γνωρίζοντας πως η διαδικασία για την μετακόμιση προκαλεί άγχος στους περισσότερους, αναλαμβάνουμε την οργάνωση και την πραγματοποίησή της από το Α ως και το Ω.

Σκοπός μας είναι η αξιοπιστία προς τον υποψήφιο πελάτη μας. Η οριστική μας οικονομική πρόταση αποτυπώνεται με σαφείς όρους εγγράφως προς τον πελάτη, με ημερομηνία ισχύος.

Η μεταφορική εταιρεία PasTrans με υποκατάστημα στο Μαρούσι μεταφέρει με ασφάλεια και συνέπεια όλες τις οικοσκευές αλλά και τον επαγγελματικό εξοπλισμό σε όποιο σημείο μας υποδείξετε και πάντα στον χρόνο που έχει συμφωνηθεί.

Οι μετακομίσεις που παρέχουμε από και προς το Μαρούσι είναι:

Η μεταφορική εταιρεία PasTrans στο Μαρούσι εξυπηρετεί αναφορικά με μετακομίσεις όλη την αττική και άμεσα περιοχές βορείων προαστίων όπως: Άνοιξη, Αγία Παρασκευή, Ανθούσα, Βριλήσσια, Γέρακας,Γλυκά Νερά, Διόνυσος, Δροσιά, Εκάλη, Νέο Ηράκλειο , Κηφισιά, Κρυονέρι ,Λυκόβρυση,  Μαρούσι ,Μελίσσια, Νέα Ερυθραία, Νέα Πεντέλη, Παλλήνη, Παπάγου, Πεντέλη, Πεύκη, Ροδόπολη, Σταμάτα, Φιλοθέη, Χαλάνδρι, Χολαργός

Περιοχές εξυπηρέτησης ανατολικών προαστίων: Αρτέμιδα, Καλύβια Θωρικού, Κερατέα, Κορωπί, Λούτσα, Μαρκόπουλο, Νέα Μάκρη, Παιανία , Ραφήνα Πικέρμι


Η εταιρεία pas trans για μετακομίσεις μεταφορές οικοσκευών  στο Μαρούσι εξυπηρετεί  στα Βόρεια προάστια τις παρακάτω περιοχές :


Αγία Παρασκευή Χαλάνδρι Χολαργός
Δροσιά Εκάλη Φιλοθέη
Κηφισιά Λυκόβρυση Μαρούσι
Μελίσσια Νέα Πεντέλη Νέο Ψυχικό
Παλαιό -Ψυχικό Παπάγου Πεύκη
Πεντέλη  Βριλήσσια
Metafores - Metakomiseis Pas Trans
Μεταφορές - Μετακομίσεις Pas Trans
Metafores - Metakomiseis Pas Trans
Μεταφορές - Μετακομίσεις Pas Trans
Metafores - Metakomiseis Pas Trans
Μεταφορές - Μετακομίσεις Pas Trans
Metafores - Metakomiseis Pas Trans
Μεταφορές - Μετακομίσεις Pas Trans