Για την πλοήγηση


Μεταφορές - Μετακομίσεις Pas Trans στη Γλυφάδα


Η εταιρεία Pas Trans δραστηριοποιείται στις μεταφορές και μετακομίσεις με έδρα την περιοχή της Μάνδρας Αττικής, διατηρώντας ένα από τα υποκαταστήματά της στη Γλυφάδα (Οινόης 12).

Η εταιρεία διαθέτει πολυετή εμπειρία στον χώρο, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις για την μετακόμιση και μεταφορά με ασφάλεια και αξιοπιστία.

Το άρτια εξειδικευμένο προσωπικό μας σε συνδυασμό με τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό μας, είναι ο λόγος που είμαστε στην κορυφή των προτιμήσεων των πελατών μας, όλα αυτά τα χρόνια.
Κύριος στόχος μας είναι να παρέχουμε μεταφορές και μετακομίσεις υψηλής ποιότητας, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Γνωρίζοντας πως η διαδικασία για την μετακόμιση προκαλεί άγχος στους περισσότερους, αναλαμβάνουμε την οργάνωση και την πραγματοποίησή της από το Α ως και το Ω.

Σκοπός μας είναι η αξιοπιστία προς τον υποψήφιο πελάτη μας. Η οριστική μας οικονομική πρόταση αποτυπώνεται με σαφείς όρους εγγράφως προς τον πελάτη, με ημερομηνία ισχύος.

Η μεταφορική εταιρεία PasTrans με υποκατάστημα στη Γλυφάδα μεταφέρει με ασφάλεια και συνέπεια όλες τις οικοσκευές αλλά και τον επαγγελματικό εξοπλισμό σε όποιο σημείο μας υποδείξετε και πάντα στον χρόνο που έχει συμφωνηθεί.

Οι μετακομίσεις που παρέχουμε από και προς τη Γλυφάδα είναι:

Η μεταφορική εταιρεία PasTrans στη Γλυφάδα εξυπηρετεί αναφορικά με μετακομίσεις όλη την αττική και άμεσα περιοχές νοτίων προαστίων όπως:  Άγιος Δημήτριος, Άλιμος, Ανάβυσσος,  Αργυρούπολη, Βάρη, Βουλιαγμένη, Βούλα, Βύρωνας, Γλυφάδα, Δάφνη, Ελληνικό, Ζωγράφου, Ηλιούπολη, Καισαριανή, Καλλιθέα, Νέα Σμύρνη, Παλαιό Φάληρο, Σαρωνίδα, Υμηττός.


Η εταιρεία pas trans για μετακομίσεις μεταφορές οικοσκευών στη Γλυφάδα εξυπηρετεί στα Νότια  προάστια τις παρακάτω περιοχές :


Ταύρος Μοσχάτο Καλλιθέα
Νέα Σμύρνη Παλαιό Φάληρο Άγιος Δημήτριος
Άλιμος Ελληνικό Αργυρούπολη
Γλυφάδα

Metafores - Metakomiseis Pas Trans
Μεταφορές - Μετακομίσεις Pas Trans
Metafores - Metakomiseis Pas Trans
Μεταφορές - Μετακομίσεις Pas Trans
Metafores - Metakomiseis Pas Trans
Μεταφορές - Μετακομίσεις Pas Trans
Metafores - Metakomiseis Pas Trans
Μεταφορές - Μετακομίσεις Pas Trans